Årsmötet är inställt

1 november, 2020

Med anledning av den nu ytterligare förvärrade situationen och oron över covid-19 så har vi i styrelsen kommit fram till att vi inte kan genomföra årsmötet som planerat utan måste skjuta detta på framtiden.

Gällande beslut som skulle ha tagits på årsmötet så får vi behandla dessa inom styrelsen så långt det går enligt stadgarna eller vänta med dem tills årsmötet går att genomföra. Det finns dock inga förslag på några större förändringar i föreningen. Verksamhetsberättelse och andra dokument som skulle behandlats på årsmötet har skickats ut till alla medlemmar via mail. Vi hoppas att föreningens medlemmar har förståelse för vårt beslut då vi anser att det skulle vara oansvarigt att kalla till årsmöte i det rådande läget när vi har så många medlemmar som befinner sig i riskgrupper.

Vanligtvis brukar vi dela ut oxalsyra på årsmötet men nu kommer vi istället att ha en utdelning i föreningsbigården vid Klasa lördag den 7 nov kl 10.

För dig som tänkt lämna in årsrapporten på mötet så kan du istället skicka via mail till magnus@dromtradgard.nu eller per brev till Magnus Kranshammar, Karl Gustav Lindhult 4, 311 62 Ullared.